About me

Mijn Ebook, dat " Radiant H1 " heet, zal binnenkort beschikbaar zijn voor Kindle, Nook en e-ink. Al mijn boeken zijn vertaald in het Engels, Nederlands en Frans. Als u meer van mijn werk in uw taal wilt zien, laat me dan een lijn vallen. Dankzij de steun van de vele mensen die mijn ebooks hebben gekocht, heb ik veel meer projecten voor je.

De blog heeft veel informatie over hoe je een zonne-kachel draaien. In dit bericht zullen we proberen om de verschillende soorten stralingsverwarmers uit te leggen en hoe ze om te zetten in een boiler. U vindt alle informatie op de blog. Ik ben een grote fan van alle dingen koud, koud, koud! Mijn favoriete winteractiviteiten zijn wandelen op sneeuw, snowboarden en sneeuwschoenwandelen. Mijn blog zit vol ideeën om de nieuwe vaardigheden die ik heb ontdekt tijdens de winter te leren. Als elektricien werk ik graag met mijn handen. De blog heeft tal van projecten om u te helpen leren hoe u een handgereedschap te gebruiken. Na een tijdje is het tijd om je eigen huis kachel te krijgen.

Mijn doel

Mijn passie is de schoonheid van de stralingsverwarming en ik denk dat het de reden is waarom mijn huis zo schoon en goed onderhouden is. We gebruiken ons huis om veel evenementen te hebben, zoals bruiloften, kerstfeesten, vrijgezellenfeesten, enzovoort. Ik werk ook als receptioniste. Dit alles is alleen mogelijk omdat de stralingsverwarming zeer goed werkt en geen onderhoud nodig heeft, wat niet eenvoudig te bereiken is.

Deze website zal u helpen om het meeste uit uw stralingsverwarming te halen. We zullen onze ervaringen delen en u laten zien hoe u de stralingsverwarming op uw huis installeren. Deze website is alleen mogelijk dankzij mensen zoals jij die gebruik maken van stralingsverwarmers om uw huis te laten schitteren! Wees geduldig met de website en als u problemen vindt, neem dan contact met ons op.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik denk dat het de mooiste plek ter wereld is. De temperatuur ligt in de wintermaanden tussen -20 en -30C (-4 tot -11F) in Nijmegen. De beste tijd om te gaan is rond eind december tot begin januari. Wil je een prachtig uitzicht op een warme zomerdag of in het voorjaar is de zomerse hitte in Nijmegen nog beter!

Ik besloot mijn eigen stralingsverwarming te kopen voor mijn appartement in Nijmegen. Als het weer is veranderd wil ik graag wat informatie over mijn eerste ervaring met een straling kachel toe te voegen. Mijn appartement is vrij klein en ik heb echt geen ruimte voor een tweede kamer om een kachel te installeren. Maar zelfs als ik een tweede kamer toe te voegen denk ik dat het moeilijk zou zijn om te installeren.

In sociale media vind je me als Lauren en in mijn eigen blog sta ik bekend als mezelf. Dit is mijn blog over straling kachel. Als u op zoek bent naar mij om u advies te geven over straling kachel, bent u van harte welkom om mij te controleren op mijn profiel. Ik heb geen persoonlijke informatie voor u op deze blog. Ik zou je graag helpen op elke manier die ik kan. Zorg ervoor dat je in staat bent om mij te bereiken, ik ben op mijn kantoor de meeste van de tijd, of stuur me een e-mail.

Deze blog gaat niet over het verwarmen van water, maar over de stralingsverwarming en de effectiviteit, de veiligheid en de kosten ervan. De belangrijkste reden waarom ik schrijf over straling kachel is dat mensen zich afvragen over. Bijvoorbeeld, een vriend vraagt me of ze deze stralingsverwarming kan gebruiken om water te maken voor haar keuken. Haar vraag is: Moet ik stookolie gebruiken om mijn water op te warmen? Wat voor water gebruik ik? Ik weet al dat de stookolie niet goed is voor het water, maar hoe kan ze er zeker van zijn? Hoe zit het met de elektriciteitskosten? Het antwoord is: je hoeft niets te weten.