Heb ik stralingsverwarming nodig?

Ik denk dat je wilt een straling kachel te kopen, maar je weet niet wat je krijgt, dus ik ga uitleggen in deze blog over hoe je een straling kachel te kiezen. Hoeveel zijn stralingsverwarming waard? Deze blogpost gaat over de verschillende soorten stralingsverwarmers, waarom ze niet goed genoeg zijn om te worden gebruikt voor een normaal winterhuis, hoe je de beste soort voor je gebruik vinden en de verschillen tussen hen.

Er zijn drie soorten stralingsverwarmers: 1. "Traditionele" stralingsverwarmers 1. Traditionele stralingsverwarmers zijn gemaakt van staal of aluminium met een kwikdampketel en hebben een kleine warmtecapaciteit. Ze produceren zeer weinig warmte in de winter. 2. "Reflecterende" stralingsverwarmers 2. Een reflecterende stralingsverwarming heeft een metalen reflector die het metaal van de kachel verwarmt door warmte uit te stralen naar de omgeving. Dit is aanzienlijk in vergelijking met stralingsverwarming Test 3. Het stralingsverwarmingselement wordt verwarmd tot een temperatuur van ongeveer 10 tot 15 °C. 4. De stralingsverwarming wordt afgekoeld met vloeibaar helium. 5. Het verwarmingselement wordt verwijderd en de radiator wordt in dezelfde positie geplaatst als voorheen. 6. Het zal worden afgekoeld met behulp van dezelfde vloeibare helium als voorheen en vervolgens wordt verwijderd uit de kachel. 7. De kachel is geïnstalleerd en het zal werken als de oude. Als de temperatuur van de radiator daalt, blijft deze in het koude gebied, maar wordt de warmte niet naar het interieur overgebracht. 6. De radiatoren zijn gemonteerd, ze zijn aangesloten en vervolgens wordt de kachel in de radiator geplaatst. De lucht wordt vervolgens uit de radiator gepompt en in de koude ruimte. De kamer is dan warm. De lucht wordt niet koud en dan willen we dat de warmte naar het binnenland wordt overgebracht. Dat is een goede zaak, maar we zijn nog niet in dat stadium. 7. De koude kamer (d.w.z. de kamer zonder ventilator of koudste plek erin) De volgende foto laat zien dat er twee dingen zijn die de prestaties van het systeem beïnvloeden: de lucht die uit de radiator komt (een deel van de warmteoverdrachtvergelijking) en de temperatuur van de radiator. Beiden hebben een directe correlatie met de kamertemperatuur. De belangrijkste factor is de kamertemperatuur: De kamer heeft een direct temperatuurverschil met de radiator (waar is de radiator in termen van temperatuur, net als de kamertemperatuur). In het geval dat u niet bekend bent met het temperatuurverschil, is het gelijk aan het verschil tussen de luchttemperatuur (inlaatluchttemperatuur) en de kamerluchttemperatuur (uitlaatluchttemperatuur). Als u er meer over wilt weten, kan het Wikipedia-artikel nuttig zijn.

Als je goed kijkt, is de radiator geen perfecte radiator, de lucht die hij ontvangt is niet zo koud als op de grond. Het probleem is dat de radiator heel hard moet werken om de luchttemperatuur van de ruimte op hetzelfde niveau te houden. Om dit te doen, warmt de radiator op en gaat het water terug naar de warmwatertank. Dit kan leiden tot veel warmteverlies in het systeem en kan de temperatuur van het water in de radiator en de radiator zelf beïnvloeden. Er zijn verschillende manieren om het probleem op te lossen: