Hoeveel zijn stralingsverwarming waard?

10% van de prijs. Waarom? Omdat ik weet dat het een beetje duurder is dan een normale oven. Op deze manier zijn mensen bereid om te betalen voor een kwaliteitsproduct en de voordelen te krijgen van een stralingsverwarmer, zoals een warme keuken. Het probleem is dat de meeste mensen denken dat je alles krijgt voor een 10% korting. Dit is helemaal verkeerd. De prijs van een typische commerciële keuken stralingsverwarming kan oplopen tot 20%. Is er een goede online winkel voor stralingsverwarming?

De reden waarom is dat veel mensen kopen een commerciële keuken kachel en dan vergeten om een kleine ventilator toe te voegen. Ze kopen een gewone keukenkachel met een enkele ventilator. Wanneer het tijd is om een nieuwe kachel te gebruiken, zetten ze de ventilator aan, zetten het verwarmingselement aan en branden. Ze vergeten om de kleine ventilator toe te voegen, omdat ze slechts een kleine ventilator nodig hebben, en ze begrijpen niet dat er een kleinere ventilator die kan worden toegevoegd. De kleine ventilator zal een enorm verschil maken in de temperatuur van de vlam wanneer de kachel wordt ingeschakeld. Ik heb samen met mijn vriend Joop De Zwaan gewerkt om het voor mensen makkelijker te maken om onze stralingsverwarming te gebruiken. Joop De Zwaan is een Nederlands bedrijf dat hoogwaardige high-end producten maakt. Hun producten worden geleverd met vele functies, zoals hoge temperatuur controle en ingebouwde ventilator. Ik zal een kleine beoordeling maken over de kenmerken van de stralingsverwarming. Dit zal een korte beoordeling zijn, en ik hoop dat ik dit nuttig voor u zal maken.

Dus nu ik mezelf heb voorgesteld, zal ik u kennis laten maken met de producten van Joop De Zwaan. In mijn eigen persoonlijke ervaring met stralingsverwarming heb ik veel tests gemaakt. Ik was vroeger verwarmingstechnicus in een gebouw in Nederland. Ik zag een behoefte aan hoogwaardige verwarmingsoplossingen en kwam als ingenieur bij het team. Ik werkte aan verschillende projecten, waaronder hoge temperatuurregeling, ventilator en koeling, warmtepompen, stralingsverwarmers. En toen ik naar Nederland kwam, werkte ik aan de installatie van een heel systeem van stralingsverwarmers. Nu ben ik zelfstandig en zelfstandig verwarmingstechnicus. Wat ik hier doe is geen beoordeling, maar een analyse. In tegenstelling tot stralingsverwarming Test, kan het merkbaar zuiniger zijn. Ik probeer het verschil te analyseren tussen de beste en slechtst presterende apparaten, die gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd door hun thermische efficiëntie.

Ik analyseer ook het verschil tussen stralingsverwarmers en warmtepompen. Ik gebruikte wat gegevens uit een aantal verschillende bronnen (met inbegrip van gegevens uit onze eigen tests). Toevallig worden de gegevens die ik van verschillende fabrikanten heb verzameld hier ook opgenomen. Wat ik vond was heel interessant, en dit is wat ik met jullie deel. Wat te overwegen hier heb ik geprobeerd te doen in de volgende secties.