Is er een goede online winkel voor stralingsverwarming?

Ja. Mijn ervaring is dat mijn winkel altijd de beste plek is voor stralingsverwarming. Ik denk niet dat het mijn schuld is als mensen kopen dezelfde vele malen. Ik ben ook zeer tevreden dat mijn klanten tevreden zijn.

Een zeer goede keuze in termen van prijs, betrouwbaarheid en functionaliteit. Dit is mijn eerste keer dat ik van jullie koop. Ik was blij met de kwaliteit en kwaliteit van het product en hoe snel het bij mij op de stoep kwam. Dank je, bedankt. Ik ben nu in mijn tweede jaar van het doen van deze site en echt blij dat ik heb besloten om mijn tweede te kopen van jou. Ik ben in het proces van het upgraden van de tweede naar de nieuwste versie (2.3.6) en ik kan niet geloven hoeveel het is verbeterd sinds de eerste. Nu is het een beetje steviger, maar ik hou nog steeds van het gevoel van de kachel die u verstrekt. Het is altijd een plezier geweest om zaken met je te doen. Blijf op het goede werk en blijven maken van geweldige producten!

De kachel kwam gisteren en ik kon niet gelukkiger zijn met de resultaten. Ik heb het oudere model en ik heb een aantal problemen mee. De spoelen lijken een beetje krap, maar ze werken geweldig.

Wat is beter, hoe het werkt of hoe goed het product is? Voor de prijs is het geweldig. De spoelen zijn zoveel beter. De spoelen waren zo broos en ik voelde ze breken onder druk. Ze werkten prachtig met mijn nieuwe kachel top en nu heb ik niet meer te maken met de spoelen die zo broos zijn. Ik hou ook van het feit dat het veel groter! Het enige probleem dat ik had met dit was met de bobine dop. De ene op de top van de spoel niet goed dicht. In tegenstelling tot Tapijtreiniger Amsterdam, maakt dit het meer merkbaar. Ik probeerde de andere dop en ze werkten allebei perfect, dus er is slechts een probleem en dat is dat ik met behulp van de eerste dop met een nieuwe kachel. Wat te krijgen met het? Ik adviseer: 1) Het beste wat ik heb gezien is een 5-6 inch x 4-5 inch x 7 inch stuk hout dat de doppen zal houden aan de spoelen. Dit werkt geweldig, maar is slechts ongeveer 50 cent per stuk op Amazon. 2) De nieuwe bobine dop wordt geleverd met de spoel. Het is slechts een 1 /2 " hoog, dus je hoeft niet om het hele ding uit de spoel te nemen om ze op te plaatsen. Ook Tapijtreiniger Trap is een begin waard. 3) U deze producten van derden gebruiken: ik gebruik deze van Kanger. Ik raad ze aan. De bobine dop is gemaakt met siliconen die ik vind te zijn geweldig en gemakkelijk te installeren. Dit is opmerkelijk, als je het vergelijkt met stralingsverwarming Test. Ook wordt het geleverd met een mooie rubberen o-ring die het op zijn plaats houdt. 4) Er zijn 3 hoofdmaten om uit te kiezen: Mini, Medium en Large. De Mini is de kleinste en is ongeveer 1/2" breed.