Is het kopen van stralingsverwarming de moeite waard?

Ja!

U zult versteld staan om te weten dat het een levensveranderende ervaring is. Wanneer u een nieuwe stralingsverwarming koopt, gaat u een verbazende transformatie in uw huis ervaren. Dus het is zeker beter dan Brandblusser Lamp Maken. De kracht van de zon gaat de hele kamer veranderen in stralingswarmte.

De prijs van stralingsverwarming is echt laag in Nederland. U hoeft slechts ongeveer USD 35,00 te betalen - ongeveer US $ 36,00. In Nederland kun je een 4e generatie model kopen met dezelfde verwarmingsefficiëntie als een 3e generatie model. U ook kopen 3rd gen model als je wilt een kleine kamer met meer licht. In de 3e generatie modellen, de warmte zal duren voor 30-40 jaar en het kost ongeveer $ 35,00 - $ 40,00. We gebruiken LED-technologie om stralingsverwarming te maken. Het grootste nadeel van LED-technologie is dat je geen grote LED-verlichting kopen voor zo'n kleine ruimte.

In deze blog, zie je een real life voorbeeld over de bouw van ons huis en hoe het is met behulp van de meest recente LED-technologie. Voor het gebouw gebruikten we een huis van 2 verdiepingen. Zelfs Verhuur Steiger is een test waard. We hebben een kelder met een open haard en een badkamer in een loft. Als gevolg daarvan is het logischer dan Isolatie Voordeur. Voor de open haard, hebben we een open haard gemaakt door een ander bedrijf met een andere kleur voor verschillende kamer. Als je een huis koopt voor 200 $ betaalt u ongeveer 150 $ voor het hele huis. Dus, ons huis kost ongeveer 300 $ en we hebben 2 mensen in ons huis die 2 kamers die verschillende kleuren hebben. stralingsverwarming is echter een poging. Nu, wanneer een persoon wil een huis waar ze kunnen hebben zowel dezelfde kamers, dan is het veel duurder vanwege de verschillende kosten. Begin dit jaar ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat stralingsverwarmers maakte en een website heeft en voor zover ik weet, zijn zij het enige bedrijf dat dit kan maken. Na veel onderzoek, vond ik een bedrijf dat produceert en maakt ze. Ik belde en sprak met de verantwoordelijke persoon, en het bleek dat ze veel moeite hebben met het feit dat het verwarmingssysteem is gemaakt door verschillende bedrijven, ze hebben verschillende maten van de kachels. Toen ik het pakket kreeg, maakten ze me een factuur die ik niet kan krijgen met mijn creditcard, want ik ben een buitenlander en mijn kaart is niet geldig in zijn land.