Is het mogelijk om stralingsverwarming te kopen?

"Het is mogelijk."

Ik heb het runnen van deze blog sinds 2012 toen ik 19 was. Denk aan het testrapport Aanhanger Verlengkabel. Het is een zeer populaire website, het krijgen van meer dan 1,5 miljoen bezoekers per maand.

Deze keer is het het 17e jaar van deze blog en ik denk dat het tijd is dat ik schrijf een blog post over mijn eigen ervaring met stralende verwarming. In mijn geval was de installatie van mijn eerste stralingsverwarming de beste beslissing die ik ooit heb genomen.

Toen ik in november 2013 als bezoeker bij deze website kwam, had ik geen idee wat een stralingsverwarming was, en ik wist helemaal niets van elektrische stralingsverwarmers. Maar na drie jaar onderzoek heb ik zoveel geleerd, dus besloot ik mijn verhaal te delen. Ik denk dat je het verhelderend en interessant vindt!

Hier is mijn verhaal:

Ik was 18 jaar oud toen ik mijn eerste kocht. Het was een kleine kachel, met een wattage van 2,8 watt. Het was te koop voor €7,50! Ik had geen idee over wat elektrische kachels waren of hoe ze werkten. In vergelijking met stralingsverwarming Test is het dus merkbaar effectiever. Dit is geen geheim, moet je mijn blog over elektrische kachels te lezen voordat u uw eerste elektrische kachel te kopen.

Dus, ik probeerde deze kachel te gebruiken in mijn school badkamer en ik ontdekte dat het een ongelooflijke opwarming effect heeft. Het gaf me het gevoel dat een kind weer! En ik was zo opgewonden, en ik besloot om een tweede te kopen om mijn appartement comfortabeler te maken. Het kostte me meer dan 2 jaar om een betere versie van de kachel die ik wilde vinden en het is nu bijna 5 jaar! Ik gebruik nog steeds dezelfde, maar ik gebruik het niet elke dag omdat de temperatuur niet altijd hetzelfde blijft, vooral als er kinderen in het huis zijn! Ik denk dat dat is waarom mensen denken dat ze worden verondersteld om het te gebruiken als ze uitgaan in de winter, om hun huis te verwarmen! Als je wilt zien hoe het werkt, ga dan naar de volgende video: De video geeft je een idee wat je moet weten, en ik hoop dat het geeft je een beter idee van hoe je een goede elektrische kachel te kopen, want dit soort dingen is altijd makkelijker op het einde! Hier zijn mijn foto's en mijn uitleg in de video.