Kan ik stralingsverwarming kopen op Amazon?

№. Maar als je een goede kwaliteit wilt voor een goedkope prijs, is dit de ene. Ik gebruik de Amazon-service omdat ze gratis levering aanbieden aan alle landen. Maar je moet een account registreren, je het product hier kopen voor ongeveer 1,99 €. Dit betekent waarschijnlijk dat het sterker is dan Helden Henk Poort.

We willen beginnen met de basisdetails, want ik wil u de belangrijkste kenmerken van dit product laten zien. De basiskenmerken van het systeem dat we hier hebben. De basiskenmerken zijn de volgende: 1. Het systeem heeft een vermogen van maximaal 5.000W aan energie, wat genoeg is om uw keuken in de zomer te verwarmen. 2. Het systeem is compact en meet 1x1x2 meter. 3. Hoeveel zijn stralingsverwarming waard? Het heeft 2 verschillende soorten kachels, de eerste is voor de verwarming van het huis, de tweede is om het water te verwarmen voor zwemmen, douches en baden. 4. Het heeft een alarm dat in staat is om een waarschuwing te sturen wanneer het verwarmingssysteem niet goed werkt. 5. Het systeem is in staat om te werken op maximaal 15 graden Celsius. 6. Er is geen waterverwarming in het huis omdat het in de kelder. 7. Het water wordt in een tank bewaard. 8. Het huis heeft een douchekop. 9. De watertemperatuur ligt rond de 28°C. 10. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals stralingsverwarming. Het water wordt verwarmd door de zonnekachel met elektriciteit of door de boiler. Als de stralingsverwarming niet goed kan werken, zal de temperatuur van het water in de douche aanzienlijk toenemen. 11. De stralingsverwarming werkt helemaal niet. Dit is vooral gebruikelijk als je het gekocht zonder de hulp van een service center. In dergelijke gevallen is de oplossing voor uw probleem heel eenvoudig: neem contact op met uw lokale verwarmingsdienst en vraag hen om de kachel naar uw huis te sturen, zodat ze de nodige aanpassingen kunnen maken en repareren. Dit is de meest eenvoudige oplossing en ook de meest efficiënte. 12. U altijd zien of de kachel goed werkt door de stralingsverwarming die u boven het water ziet schijnen. Deze stralingsverwarming heeft een warmtewisselaar. De kachel zal een warmtewisselaar die het water (uit de watervoorziening), verandert het in stoom, waardoor de verwarming. Deze warmtewisselaar moet groot en krachtig genoeg zijn zodat de stoom niet overstroomt. Het kan geen gewone oude radiator zijn, omdat het de boiler oververhit zou laten raken en brand zou kunnen veroorzaken. De kachel moet veel stoomcapaciteit hebben. Het beste voorbeeld hiervan zou een gewone radiator zijn. Je je voorstellen dat de stoomdruk van zo'n radiator 5 000 kubieke meter per minuut is, maar dit type radiator is niet geschikt voor een grote stralingsverwarming.

Mijn idee is om een zeer grote, grote en krachtige warmtewisselaar te bouwen. Dus, mijn plan is om het water uit de kraan te gebruiken en de warmte op de radiator te draaien. Dan kan ik mijn eigen ketel bouwen en een stoomturbine draaien voor elektriciteit. Ik kon ook een elektrische kachel kopen. Ik zou het moeten kunnen gebruiken met een van de beste, zeer dure, boilers op de markt. Deze kachel is een grote met een druk van 5 000 psi. Dus, mijn idee is om deze kachel te gebruiken met dit soort druk. De waterdruk is slechts 5 000 psi, maar de kachel heeft ook een temperatuurregeling.